SOAK

Svenska OA-konferensen, SOAK, är en konferens som anordnas av SOAF vartannat år. Konferensen är en plattform för möten mellan företag och akademi med verksamhet inom operationsanalys.

SOAK 2019 i Nyköping den 23-24 oktober

Årets SOAF-konferens hålls detta år på Blommenhof i Nyköping, 23-24 oktober, https://www.blommenhof.se/. Mer information hittar du här.

Årets plenarytalare är Thomas Schön, Uppsala universitet, och Arne Andersson, Trade Extensions (numera ägt av Coupa). Ta chansen att träffa svenska kollegor och höra om de senaste projekten inom både akademi och industri!

Programmet för konferensen kan laddas ner här (SOAF2019 Full Programme).

Information om tider och lokaler finns här (SOAK2019 Schedule).

Anmälan är nu stängd.

Anmälningsavgiften är 3 400 kr inklusive boende och måltider.

Forskarstuderande: Tack vare ett generöst bidrag från Gurobi och medel från SOAFs satsning på intressegruppen för forskarstuderanden kommer vi utan kostnad att förlänga konferensen en extra dag (25 oktober) för er. Ni kommer dels att få deltaga i en workshop som Gurobi håller speciellt för er och sina kunder inom industrin, dels ha tid för en egen aktivitet och middag. Om du är intresserad av mer information, kontakta bjorn.moren@liu.se för att komma med på maillistan för forskarstuderanden! Mer information om workshopen finns här.

Sponsorer

Gurobi

Adress och vägbeskrivning

Blommenhof Hotell ligger i Nyköping 10 mil söder från Stockholm och 10 mil norr om Linköping.

Med bil: Från E:4an sväng av 2:a avfarten (Exit 133 E4:an), avfart lasarett, centrum, flygplats, mot centrum, gäller även när du kommer både ifrån Katrineholm och Eskilstuna. Du passerar lasarettet på din högra sida. När du ser en skylt Blommenhof svänger du till höger in på Blommenhovsvägen, ifall du åker under järnvägen har du åkt för långt. Nu är det bara att följa Blommenhovsvägen tills du ser nästa skylt.

Med tåg: 800 meter från Nyköpings centralstation.

Blommenhof Hotell
Blommenhovsvägen 41
SE- 61139 NYKÖPING
info@blommenhof.se