SOAK

Svenska OA-konferensen, SOAK, är en konferens som anordnas av SOAF vartannat år. Konferensen är en plattform för möten mellan företag och akademi med verksamhet inom operationsanalys.

SOAK 2017 – i Linköping den 19-20 oktober

Den 19-20 oktober anordnar SOAF och Linköpings Universitet SOAK 2017. Vi jobbar för fullt med att ta fram alla praktiska detaljer, men du kan redan nu skicka in en intresseanmälan om att presentera på konferensen! Information om intresseanmälan finns här.

Vi ses i Linköping!

SOAK 2015 – Tack!

Senaste SOAK anordnades på Mälardalens Högskola (MDH) i Västerås den 23 oktober 2015. Konferensens tema var ”Bättre beslut – teori och praktik i samarbete”. Konferensens 50 deltagare, varav 29 från akademin och 21 från företag, kunde i sessionerna Service and Maintenance, Personnel Planning, MIP Applications, Constraint Programming, Railway Planning, Energy (I and II), Air Planning och Business njuta av 28 presentationer. Därtill bjöds det på en övergripande presentation om Constraint Programming av Professor Pierre Flener, Uppsala Universitet.

Det var en oerhört trevlig och inspirerande dag, vilken möjliggjordes av samtliga deltagare och av sponsorerna FICO, Gurobi, Jeppesen, Mälardalens Högskola, SICS, Transrail och Högskolan i Skövde.

Vi ser redan fram emot nästa konferens!

gruppbild1