Hemsidearbete i Katrineholm

Den 21-22 november befann sig SOAFs styrelse på en herrgård utanför Katrineholm för att arbeta med den nya hemsidan. Hemsidans innehåll diskuterades, och omdesignades för att bättre kommunicera de aktiviteter som SOAF genomför, som t.ex. konferenser och intressegruppsträffar.

Ytterligare en nyhet är att SOAF numbera har ett twitterkonto! Efter som namnet soaf var upptaget får de medlemmar som följa oss leta sig fram till soaf_se. På vårt twitterkonto kommre vi sprida information om bl.a. kurser, ORbit och konferenser, samt information som våra medlemmar vill sprida genom föreningen.

 

img_4186
Konferens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s